CNC-jyrsin

SC-Macc & Lingua Oy tarjoaa CNC-koneet kouluille, pientuotantoon ja kotiverstaalle

Ota yhteyttä

Ooznest WorkBee CNC-jyrsin soveltuu niin ammattilaiselle kuin harrastajalle kaiverrukseen, protoiluun ja piensarjoihin. WorkBee kykenee heikoimmillaankin 0,25 mm tarkkuuteen työstettäessä puuta, alumiinia, muovia ja erilaisia vaahtomuoveja. Tämä mahdollistaa omien korkeatarkkuuksisten osien valmistamisen pienellä budjetilla lähes missä tahansa. WorkBee soveltuukin loistavasti koulukäyttöön ja pientuotantoon.

Käyttövalmis paketti – varmasti yhteensopivat osat ja testattu toimivuus

Tarjoamme WorkBee-CNC koneen täytenä sarjana ja halutessasi myös koottuna ja testattuna. Voit valita valinnaisina tuotteina mukaasi myös hukkalevyn, jyrsimen, jyrsinistukan ja pölynpoistoliitännän.

Full Kit sisältää seuraavat varusteet:

 • Kirkas anodisoitu viimeistely
 • Työala 750 x 750 mm – 1500 x 1500 mm
 • 71 mm jyrsimen ripustus
 • Pölynimukaulus 71 mm jyrsimelle
 • Ethernet -versio (voidaan halutessa vaihtaa ennen tilausta Wifi versioksi, selainpohjainen käyttöliittymä mahdollistaa koneen ohjaamisen vaikka kännykällä)
 • Hätä-seis kytkimellä ohjelman keskeytys ja karan sammuttaminen
 • Lisävarusteena saatavana LASER-kaiverruspää (tulossa suora yhteensopivuus vCarve-ohjelmaan) = kaksi konetta yhdessä
 • Ei sisällä suomenkielisiä ohjeita

Kone on toimitettavissa kouluille räätälöitynä versiona. Täydellinen kouluvarustus käsittää:

 • toimintaan kytketty suojakotelo (varustetaan mikrokytkimellä, joka keskeyttää työstön, jos ovi avataan)
 • pysäytyselimen ensisijaisuus käynnistyselimeen nähden
 • erilliset painonapit: Start/Stop/hätäseis
 • purunpoiston käynnistyksen ohjausvalmius

Tilatessasi Ooznest Workbee Full Kit -laitteen saat suomenkielisen ohjeen Duet 2 kontrollerin konfiguroimiseen sekä tunnin puhelinkäyttötukea yhdessä sovittuna ajankohtana.

Turvallisuuden vuoksi kaapeleiden järjestys ja suojaaminen on tärkeää ja se on huomioitu WorkBeessä hyvin. Mukana tulevat kaikki tarvittavat johtokourut X- ja Y-akseleille. Lisävarusteena saatavilla jyrsinadaptereilla saat lähes minkä tahansa 43 mm tai 71 mm kauluksella olevan jyrsimen kiinni koneeseen (mm. Mafell FM 1000, Dewalt 26200, Bosch Colt).

Ota yhteyttä!

 

CNC-jyrsinten lippulaiva tarjoaa jämäkkyyttä ja tarkkuutta

WorkBee on Ooznestin CNC-koneiden lippulaivamalli, joka hyödyntää runkonaan V-urapalkkijärjestelmää. X- ja Y-akselilla käytetään C-profiilista palkkia. Sen etuna on jäykkyys sekä se, että C-profiilin sisään saadaan vetoruuvi-versiossa kaikki ruuvit kanavien sisään suojaan. Purunpoiston integroimista suositellaan karan yhteyteen lisävarusteena saatavan purunpoistoliittimen avulla.

Ooznest WorkBeessa on tuplaveto eli kelkan molemmin puolin vetävät moottorit. Tämä jämäköittää työstöä entisestään ja nostaa tarkkuutta. WorkBee tuo mukanaan myös kaksi mahdollisuutta hukkalevyjen suhteen. Ensimmäinen matalampiin max. 27mm työstöihin ja toinen asetus sallii 47mm työstöt.

WorkBee on varustettu uudella kehittyneemmällä Duet 32bit ARM kontrollerilla. Tämä mahdollistaa paremman liitettävyyden, toimivamman ohjauksen, hiljaisemman liikkeen, paremman ohjaussovelluksen ja lisäksi laskentakapasiteettia tulevaisuuden sovelluksia varten. Konetta voi ohjata selainpohjaisella, helppokäyttöisellä ohjelmalla.

WorkBee CNC-jyrsimen maksimi pystysuuntainen vapaa liike 12 mm aluslevyllä 54/94 mm (kaksi asennusvaihtoehtoa pohjalevylle) – karan vapaa liikematka ilman pohjalevyä 66 / 106 mm. Ruuvivetoisen tarkkuus on 0,1 mm.