Hiomakoneet

Olemme valikoineet edustukseemme kokemuksemme mukaan laadukkaimmat ja monikäyttöiset hiomakoneet puulle ja metallille oppilaitosten teknisen työn tiloihin sekä yrityksille. Koneet sekä tarvittavat tarvikkeet ja varaosat ovat saatavilla yhdellä yhteydenotolla!

Ota yhteyttä

Hiomakoneet puun ja metallin monipuoliseen työstöön

Meiltä tilaat hiomakoneet, myös oskilloivat hiomakoneet, puun ja metallin hiontaan sekä näiden materiaalien monipuoliseen työstöön. Edustamme tunnettuja eurooppalaisia valmistajia, kuten Holzkraft, Holztstar, Socomec ja Aceti.

Nauhahiomakone ja laikkahiomakone

Laikkahiomakoneella hiotaan useimmiten listojen päitä sekä viistetään reunoja. Nauhahiomakone puolestaan on hyvä työkalu niin isojen kuin pienempienkin pintojen hiontaan. Nauhahiomakoneet ovat käteviä hiottaessa, tasoitettaessa ja puhdistettaessa puuta tai metallia. Sillä myös poistaa tarvittaessa paksutkin maalikerrokset eri materiaaleista.

Nauhahiomakoneissa on useita hyviä ominaisuuksia, joilla työnteosta saa helpompaa ja työn tulos on entistä siistimpi. Useista nauhahiomakoneistamme löytyy esimerkiksi valmiiksi pölynpoistojärjestelmä, ja hiomakoneet voidaan myös liittää helposti puruimuriin, jotta työskentelyalue pysyy siistimpänä. Nauhahiomakoneisiin on saatavilla monia erilaisia hiomahihnoja minkä tahansa halutun viimeistelyasteen saavuttamiseksi.

Nauha-laikkahiomakone yhdistelmä

Yhdistelmäkoneissa on, nimensä mukaisesti, hiomanauha ja hiomalaikka samassa hiomakoneessa. Yhdistelmähiomakone suoriutuu melkein mistä tahansa hiomatyöstä ja meiltä löytyy niin oppilaitoksiin, ammattikäyttöön sekä harrastuskäyttöön sopivia malleja. 

Nauha-laikkahiomakoneita voidaan käyttää yleisesti reunojen, kaarteiden, pintojen ja tasojen käsittelyyn, hiomiseen sekä pyöröhiontaan. Esimerkiksi puun työstöön tarkoitetut nauha-laikkahiomakoneet sopivat erinomaisesti massiivipuun, viilun, reunojen sekä puupintojen ja paneelimateriaalien hiontaan.

Karahiomakone

Karahiomakone, toiselta nimeltään tappihiomakone, on suosittu valinta erityisesti oppilaitoskäyttöön. Karahiomakoneet soveltuvat yleensä parhaiten kaarevien reunojen ja muiden hankalan muotoisten puupintojen hiontaan. Varsinkin oskilloiva tappihiomakone soveltuu erinomaisesti kaarevien reunojen ja muiden monimutkaisten puutuotteiden hiontaan. Oskilloivat tappihiomakoneet ovat monipuolisia hiomakoneita esimerkiksi huonekalujen, pienoismallien ja soitinten rakentajille. Oskilloiva liike tekee työstettävästä pinnasta erityisen sileän.

Meiltä saat karahiomakoneet myös ammattimaiseen metallin työstöön. Kattavan hiomakonevalikoimamme avulla saat työkappaleillesi aikaan täydellisen pinnan joka kerta, halusitpa sitten kiillottaa metalleja, hioa pintoja, poistaa maalijäämiä tai teroittaa työkaluja.

Meiltä tilaat oppilaitoksiin, ammattilaisille ja harrastajille sopivat tappihiomakoneet sekä laajan valikoiman tappihiomakoneille tarkoitettuja tarvikkeita kuten hiomarullia ja puhdistuspuikkoja.