Puuntyöstöterät

Puuntyöstöterät oppilaitoksille ja yrityksille toimittaa SC-Macc & Linqua Oy. Valikoimassamme Niquan laadukkaat puuntyöstöterät eli konelehtisahan terät.

Niqua-katalogi
Ota yhteyttä

Konelehtisahan terät puuntyöstöön

Terät soveltuvat yleisimmin myös muovin, saven ja kipsin sahaamiseen. Yleisin terän pituus on 130 mm. Terätyypistä riippuen 150 mm:n ja 160 mm:n pituudet ovat vakiotoimitusohjelmassa. Muita teräpituuksia ja vakioleveydestä poikkeavia teräleveyksiä on saatavana erikoistilauksesta.

Terät ovat normaalisti pikakiinnitteisiä ilman kiinnitystappeja. Myös tappikiinnityksellä varustettuja konelehtisahan teriä on tehtaan valmistusohjelmassa. Normaali toimitusmäärä on 1 krossi = 144 terää. Toimitamme teriä myös 60, 12 ja 6 kappaleen erissä.

Pyydä tarjous!

Konelehtisahan terätyypit

  • Yhteen suuntaan hammastetut suorat terät harituksella tai ilman
  • Vastahampailla varustetut suorat terät harituksella tai ilman
  • Spiraaliterät (hampaat terän kehällä)
  • Puuntyöstöterät

Lue myös vinkkimme konelehtisahan terän valintaan.

Esimerkkejä Niqua-konelehtisahan teristä:

Pinquin Silber Reverse vastahampailla
Twister-spiraaliterä

Työstöterät ja tarvikkeet moneen tarpeeseen Niqualta

Viisautta ”Aito innostus kasvaa sisältä ulospäin” on hyödyntänyt saksalainen Niqua Sägen und Werkzeugfabrik GmbH jo vuodesta 1897 lähtien. Niqua on perheyritys, jossa 5. sukupolvi vaalii edeltävien sukupolvien perinnettä: vain kaikkein korkealaatuisimmat tuotteet läpäisevät tehtaan laatukontrollin. Tuotteiden korkea laatu ja asiakaskunnan ehdoton tyytyväisyys ovat tehtaan vankkumattomat ohjenuorat, joista ei tingitä.

Niqua valmistaa myös laajan valikoiman koru- ja kultasepän työkaluja ja teriä, kuten poranteriä, jyrsinteriä, kaarisahoja, harjahioma- ja kiillotustyökaluja, hioma- ja kiillotuslaikkoja, harjasuteja, pihtejä, pinsettejä, kaiverrusveitsiä, vasaroita, viiloja ja luuppeja.