Puusorvit

SC Macc & Linqua Oy:stä laadukkaat puusorvit monipuoliseen muotoiluun. Puusorvilla valmistat esimerkiksi koristeelliset tolpat, kaiteet, tangot sekä käyttö- ja koriste-esineet.

Ota yhteyttä

Laadukas puusorvi tarkkaan puukappaleiden muotoiluun ja vuolemiseen

Puusorvi on käytännössä oman työpisteensä muodostava, usein varsin kookas työstökone. Puusorvilla työstetään pitkiä puukappaleita, jotka kiinnitetään sorviin molemmista päistä. Kone pyörittää puukappaletta tasaisella vauhdilla ja mahdollistaa uurteiden ja muotojen tekemisen kappaleeseen. Näin voidaan muotoilla esimerkiksi koristeellisia ja paljon pyöristettyjä muotoja omaavia pöydän- ja tuolinjalkoja tai porraskaiteita.

Toimitamme alan arvostetuimpien toimittajien edistyksellisiä puusorveja, jotka tekevät työskentelystä helppoa, nopeaa ja turvallista. Toimitamme myös koneisiimme sopivat suojalaitteet ja tarvittaessa opastamme koneiden asianmukaisessa käytössä, jotta työskentely on sujuvaa ja ennen kaikkea turvallista.

Säännöllinen huolto pidentää puusorvin käyttöikää

Muistathan, että huoltamalla työkoneesi säännöllisesti pidennät merkittävästi niiden käyttöikää sekä parannat työturvallisuutta. Koneiden säännöllinen puhdistus ja niiden käyttö asianmukaisesti ja käyttötarkoitukseen soveltuen on jo ensimmäinen askel koneen hyvää huoltoa, mutta toisinaan koneeseen voi myös tulla jokin vika – tällöin on hyvä kutsua ammattilainen paikalle.

Työstökonehuoltomme palvelee koko Suomessa, niin yksittäisten huoltokäyntien kuin yksilöllisten huoltosopimusten merkeissä. Huoltopalveluihimme kuuluvat esimerkiksi kuntotarkastukset, takuuhuollot, huolto- ja korjaustoimenpiteet vika- ja ongelmatilanteissa sekä turvalaitteiden asennukset.

Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva puusorvi tarpeeseesi – oli kyse sitten ammattilaisesta, harrastajasta tai oppilaitoksesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan puusorvin!

Ota yhteyttä

Edustamamme puusorvien toimittajat