Teknisen työn tarvikkeet oppilaitoksille

SC-Macc & Lingua tarjoaa kaikki koulujen tekniseen käsityöhön tarvittavat tarvikkeet. Olemme valinneet valikoimaamme kokemuksemme mukaan laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet kustakin tuoteryhmästä. Työskentely ja oppiminen on paljon mukavampaa, kun käytössä on laadukkaat tarvikkeet ja työkalut. Asiakkaitamme ovat monenlaiset oppilaitokset, kuten peruskoulut, ammattioppilaitokset sekä käsi- ja taideteollisuusoppilaitokset.

Ota yhteyttä

Puuliima ja puuöljy moniin tarpeisiin

Kun on tarpeen tehdä puusta kevyitä ja lujia rakenteita, sekä hillitä puulle ominaista kosteuden aiheuttamaa elämistä, meiltä löytyy oikeanlainen puuliima jokaiseen tarpeeseen. Valikoimassamme on puuliimat saksalaiselta Kleiberit-merkiltä. Kleiberit on erityisesti erikoistunut PU-liimojen kehittämiseen ja valmistukseen. Kleiberit tarjoaa myös kattavan valikoiman laadukkaita PVAC-liimoja, joita voidaan käyttää puun lisäksi muiden kuitumaisten aineiden, kuten paperin ja kankaan, liimaamiseen.

Kleiberit-puuliimat ovat heti käyttövalmiita, yksikomponenttiliimoja ja niissä on pääosin lyhyt puristusaika. Valikoimasta löytyy puuliimoja, jotka sopivat käytettäväksi sekä kylmissä että lämmitettävissä puristimissa. Käyttökohteita ovat mm. sormijatkokset ja tappiliitokset sekä kovien ja eksoottisten puulajien liimaus.

Puupintojen viimeistelyyn valikoimassamme on saksalaisen Junkers-merkin puuöljyt, joilla loihdit kosteutta hylkivän ja kauniin puupinnan.

Ruosteenestoaine Owatrol

Metallipuolen tekniseen työhön ja metallituotteiden ruostesuojaukseen meiltä löytyy Owatrol-merkin nestemäiset ruosteenestoaineet. Owatrolia käytetään ruostesuojana ja se  maalataan suoraan puhtaalle metallille. Se voidaan levittää myös suoraan kiinteälle ruosteelle. Owatrol-ruosteenestoaine työntää kosteuden ulos ja suojaa metallipintaa tulevilta ruostehyökkäyksiltä.

Acmosol pihkan poistoaine

Erityisesti kuusta työstettäessä kädet ja työkalut sotkeutuvat usein pihkaan. Pihka istuu todella tiukassa eikä meinaa lähteä millään. Valikoimamme laadukas saksalainen Acmosol-pihkan poistoaine ratkaisee tilanteen. Pinttynyt tai kiinnipalanut pihka saadaan irrotettua helposti laittamalla työkalu pihkan poistoainekylpyyn, jonka jälkeen pihka lähtee helpommin irti puuntyöstössä käytettävistä työkaluista.