Pylväsporakone

Pylväsporakoneella poraat tarkasti pystysuoria ja oikean syvyisiä reikiä monenlaisiin materiaaleihin.

Ota yhteyttä

Millintarkkaa työtä pylväsporakoneella

Pylväsporakone on kiinteä porakone, joka asennetaan lattiaan. Kiinteää porakonetta on helppo käsitellä ja pylväsporakoneella työskennellessä työasento on aina mukava ja ergonominen.

Pylväsporakone sopii erityisesti tarkkuutta ja nopeutta vaativaan poraukseen. Pylväsporakoneen etuna on, että porattava materiaali kiinnitetään porauspöytään, jolloin se ei pääse liikkumaan ja siihen saa porattua tarkkoja ja tasaisia reikiä. Pylväsporakoneella porataan porattavaa kappaletta suoraan ylhäältä päin, jolloin poraussyvyyttä on helppo säädellä. Terää vaihtamalla saa porattua erikokoisia reikiä.

Pylväsporakoneella voi porata useita erilaisia materiaaleja, kuten metallia, puuta ja muovia. Terä valitaan aina porattavan materiaalin mukaan.

Valitse pylväsporakone, kun

  • haluat pystysuoria ja tietyn syvyisiä reikiä
  • haluat millintarkkaa jälkeä
  • haluat porata erilaisia materiaaleja

SC Macc & Linqua Oy:ltä löydät markkinoiden parhaat pylväsporakoneet

Toimitamme alan parhaiden toimittajien edistyneintä teknologiaa edustavia pylväsporakoneita, jotka tekevät poraamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kuin koskaan aikaisemmin. Edustamme esimerkiksi laadukkaita Strands-porakoneita.

Millaisiin tarpeisiin sinä tarvitset pylväsporakonetta? Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sopivan porakoneen ja opastamme sen turvalliseen käyttöön!

Ota yhteyttä