Teknisen työn koneet ja laitteet

Teknisen työn koneet ja laitteet yksittäisistä laitteista kokonaistoimituksiin valtakunnallisesti yli 40 vuoden kokemuksella. Jos kouluunne tai oppilaitokseen kaivataan laadukkaita teknisen työn koneita tai tarvikkeita ota yhteyttä SC-Macc & Linguan ammattilaisiin!

Ota yhteyttä

Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut teknisen työn tarpeisiin oppilaitoksille

Edustamme mm. alan parhaita puun-, metallin– ja ohutlevyntyöstökoneita sekä konepajapuristimia. Toimitamme kaikki työstökoneet, terät, suojat ja hiomatarvikkeet tehtaalta suoraan kohteeseen – valtakunnallisesti. Kouluille ja oppilaitoksille toimitettaviin koneisiin asennamme myös niihin vaadittavat mekaaniset ja sähköiset turvavarusteet.

Olemme toimineet teknisen työn laitteiden parissa yli 40 vuoden ajan. Tänä aikana olemme päässeet hiomaan laadun sekä prosessit viimeisen päälle kuntoon ja haluamme tarjota kokemuksemme käyttöönne. Laadukkaiden koneiden ja laitteiden lisäksi tarjoamme myös kaiken muun kuten asennuksen, konsultaatiota, huoltoa ja varaosia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

 

Pitkäaikainen kokemus teknisen työn koneiden toimittamisesta oppilaitoksille

Olemme toimittaneet erinäisiä teknisen työn laitteita, yhdessä käyttöönottopalvelun ja huollon kanssa ympäri Suomen. Alle on listattuna muutama kohteistamme vuosien varrelta:

  • Oulun kaupunki useita kouluja kuten Lintulammen, Merikosken ja Maikkulan koulu
  • Lempäälän kunta, Säijän koulu
  • Isonkyrön kunta, Isonkyrön koulukeskus
  • Alavieskan kunta, Alavieskan yhtenäiskoulu
  • Turun kaupunki, Yli-Maarian koulu
  • Joensuun kaupunki, Karhunmäen koulu

Näet kohteiden tarkemmat tiedot sekä lisää kohteitamme referenssit sivulta.

Miksi valita teknisen työn laitteet meiltä?

Painotamme toiminnassamme ennen kaikkea laatua ja tarjoamme vain hyväksi todettuja laadukkaita koneita, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen. Valitsemalla halvin mahdollinen toteutus saadaan harvoin parasta mahdollista laatua, pätee myös teknisen työn laitteissa.

Kun tarkastellaan kokonaiskustannuksia pidemmällä aikavälillä, edullisempien laitteiden huoltokustannukset saattavat nousta huomattavasti korkeammiksi kuin laadukkaampien laitteiden. Näin saattaa lopulta käydä niin, että edullisena hankitun laitteen kokonaiskustannukset ylittävät laadukkaan vastaavan.

Historiamme aikana olemme kohdanneet tilanteita joissa hinta edellä hankitut teknisen työn laitteet on jo vuoden päästä vaihdettu uusiin laadukkaampiin koneisiin. Siksi suosittelemmekin vahvasti panostamaan laadukkaisiin teknisen työn koneisiin joiden kanssa ei tarvitse jatkuvasti murehtia huollosta ja käyttäminen on vaivatonta sekä miellyttävää.

Lisäksi panostamme asiakaspalveluun, meiltä saat niin laitteet, käyttöönottokoulutuksen, huollot kuin varaosat viipymättä.