Konesuojat

Toimitamme ja asennamme kaikkiin työstökoneisiimme laadukkaat suojalaitteet, sekä opastamme koneiden turvallisessa käytössä. Mikäli et ole varma, minkälaisia suojalaitteita työstökoneesi tarvitsevat – ota yhteyttä! Neuvomme mielellämme sopivien suojalaitteiden valinnassa.

Ota yhteyttä

Konesuojat konelehtisahassa

Konesuojat ammattikäyttöön sekä oppilaitoksiin

Työnantajan tai oppilaitoksen on huolehdittava, että työntekijät ja oppilaat käyttävät vain koneita, jotka ovat sopivia ja turvallisia kyseiseen työhön. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että koneita saa käyttää vain niille tarkoitettuihin tehtäviin, niitä on huollettava säännöllisesti ja niissä on asianmukaiset suoja- ja turvavarusteet.

Konesuojien tärkeimpänä tarkoituksena on estää henkilön pääsy vaara-alueelle laitteen ollessa käytössä sekä minimoida vaaratilanteiden ja onnettomuuksien syntyminen ja tehdä tekemisestä turvallista. Laitteet ja koneet vaativat niille asianamukaiset suoja- ja turvavarusteet, jotka löydät meidän laadukkaasta konesuojavalikoimastamme!

Toimitamme ja asennamme kaikkiin työstökoneisiimme laadukkaat ja turvalliset suojalaitteet. Suojalaitteet eivät kuitenkaan itsessään pelkästään riitä, on myös osattava käyttää niitä. Me varmistamme turvallisen ja oikeanlaisen käytön koneisiin opastamalla ja ohjeistamalla.

Kysy lisää

Laadukkaat kotimaiset FinnSafety-konesuojatKonesuojat

Haluamme tarjota asiakkaille turvallisia ja laadukkaita konesuojia, jonka vuoksi olemme valinneet edustukseemme FinnSafetyn konesuojat. FinnSafety Oy on Pohjois-Euroopan johtava konesuojalaitevalmistaja ja yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus suojalaitteiden valmistuksesta. Valmistus tapahtuu Suomessa ja suojalaitteiden suunnittelussa panostetaan laatuun, käytettävyyteen sekä kestävyyteen.

Kaikki suojat ovat:

  • CE-merkittyjä
  • Valmistettu standardi ISO 14120:2015 mukaisesti